Prinsen

Prinsen commissie van C.V. de Spruwwejagers

Contactpersoon:Rudie Nooijen
Commissielid:Paul de Jong
Commissielid:Robin Liebreks
Commissielid:Twan Meulendijks
Commissielid: Hans Joosten
Commissielid:Harold Liebreks

Prinsenraojen van C.V. de Spruwwejagers

Prinsenroaje Deel 6 CV ‘De Spruwwejagers’

Afscheid Prins Rudie en Adjudant Mark

Uiteraard is iedereen van harte welkom om aanstaande zaterdag 23 november in de Spruwwekooi nog een keer te proosten met de afscheidnemende Prins Rudie d’n Urste en zijn Adjudant Mark en later op de avond het glas te heffen met de nieuwe Dorstlustige Hoogheid der Spruwwejagers. De Spruwwejagers zijn er klaar voor, ‘mister 58’ en zijn adjudant staan te trappelen dus laat het feest maar snel beginnen! Aanvang van de gratis toegankelijke avond waar de muziek verzorgd zal worden door de bekende DJ Geert staat gepland om 20.30 uur.

Het staat nu dus echt te gebeuren dat ‘mister’ 58’ en zijn Adjudant komend weekend aan het grote publiek worden voorgesteld. Het belooft een prachtig feestje te worden. Feestjes zoals De Spruwwejagers de laatste weken al meerdere achter de rug hebben. Steevast met de afscheidnemende Prins Rudie

en zijn Adjudant Mark als trotse Spruwwejagers voorop. Voor het dorstlustige duo waren dit dan ook de laatste feestjes waarbij zij de Spruwwejagers voor gingen. Vooral de afgelopen zaterdagavond zullen zij zich nog lang heugen. Eerst op bezoek bij zustervereniging De Kersepit en aansluitend een fantastisch afscheid in de eigen residentie ‘De Weijer’.

Voor ‘mister 58’ en zijn Adjudant gaat het nu dan toch echt bijna beginnen, na maanden van voorbereidingen, mondje dicht houden en het genot van de vele verhalen die de ronde gingen. Zal ‘mister 58’ gekaapt worden? Hoe gaan de laatste dagen door hen beleefd worden, weer of voor het eerst het pak aan? Dat ze er klaar voor zijn staat vast. De puntjes zijn op de spreekwoordelijke i gezet en het feest kan beginnen. Voor de komende maanden staan alleen de reisjes naar de Spruwwekooi gepland en daar heeft de opvolger van Prins Rudie gruwelijk veel zin in. De kruisjes op de kalender zijn bijna allemaal gezet en om de spanning tijdens de laatste dagen nog wat te verhogen bij deze de elfde en laatste Tip!

Denkt u al te weten wie de opvolger van Prins Rudie d’n Urste wordt en wilt u kans maken om dit jaar het prinsenroaje te winnen? Doe dan mee aan het prinsenroaje door een briefje in te vullen bij Sport en Eetcafé ‘De Weijer’, de residentie van ‘De Spruwwejagers’. Deelname kost slechts € 0,50 per keer

1:Hij heeft het altijd gedaan.
 Prins Willem D’n Urste is o.a. werkzaam als barman bij Partycentrum de Mona.
Vele mensen zullen het herkennen, als je iets teveel gedronken hebt.. heeft de barman het altijd gedaan!
2:Grote kans dat je het bij hem niet droog houdt.
 Uiteraard als barman, zal Prins Willem D’n Urste er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je niet droog komt te staan!
3:Hij waakt over zijn werk.
 Prins Willem D’n Urste werkt in de horeca, daar zal hij er voor waken dat de gasten uiteraard niets te kort komen.
4:Hij is geen vreemde van de club.
 Prins Willem D’n Urste is opgegroeid in de Weijer, toen al de residentie van de Spruwwejagers.
Waardoor hij als het ware met de Spruwwejagers is opgegroeid!
5:Hij heeft iets met het getal 20.
 20 jaar geleden besloten Willem Sr. en Jeanne te stoppen als uitbaters van de Weijer, nu precies 20 jaar later is Prins Willem (Jr.) terug in de Weijer als Prins der Spruwwejagers.
6:Hij zoekt de grens vaak op.
 Prins Willem D’n Urste heeft een jaar in België gewoond, daarnaast is reizen een grote hobby van hem en zoekt hij graag de grenzen op!
7:Bij deze prins is schakelen geen probleem.
 Naast het werken als barman bij vele feestjes in de Mona, draait Prins Willem meerdere diensten o.a. het verzorgen van barbecues, de diensten binnen het Gemeentehuis, feesten en partijen. Waarbij je uiteraard snel moet kunnen schakelen om alle gasten tevreden te houden.
8:Fragiel klinkt bij hem bekend in de oren.
 In Leerdam staat een van Nederlands bekendste Glasfabriek waar vele vooraanstaande ontwerpers hebben gewerkt, glas is natuurlijk erg fragiel waar Prins Willem ook in de horeca uiteraard veel mee werkt.
9:Jong geleerd is oud gedaan.
 Prins Willem is opgegroeid in de Weijer, uiteraard is hierbij de carnaval hem met de paplepel ingegeven.
10:Hij is D’n Urste maar ook weer niet.
 Prins Willem is voor ons de eerste Willem die ons voorgaat als Prins der Spruwwejagers. Willem is vernoemd naar zijn vader en opa, dus thuis is hij niet de eerste Willem.
11:In vele opzichten zag hij het al op zich af komen !
 Als jong menneke heeft Prins Willem D’n Urste vele prinsen de Spruwwejagers voor zien gaan!

Kapingsreglement

Het kapen van een mogelijke Prinsenkandidaat van C.V. de Spruwwejagers is aan een aantal regels gebonden, dit om e.e.a. in goede banen te leiden en discussie’s en misverstanden te voorkomen.

Let op!

Kapingskandidaten zijn NIET verplicht om in te gaan op uw ontvoeringsplannen en mogen NIET onvrijwillig worden meegenomen, u dient dit te respecteren!

Tijdstip

Kapingen van vermoedelijke prinsen van C.V de Spruwwejagers zijn toegestaan vanaf vrijdag 22 November 2019, 08.00 uur.

Contact met C.V. de Spruwwejagers

Als u denkt de 58 ste Prins van C.V. de Spruwwejagers te hebben gekaapt, dient u dit ten alle tijden te melden bij de prinsencommissie om de onderhandelingen op gang te brengen. Het juiste telefoonnummer vindt u onder aan dit regelement.

Contacten met de kapingscommissie kunnen pas plaats vinden op vrijdag 22 November 2019 vanaf 18.00 uur

Op eerdere kontaktpogingen zal niet worden ingegaan i.v.m. andere verplichtingen van de commissie leden, zoals werk.

De onderhandelingen over de 58 ste Prins van C.V. de Spruwwejagers, met de prinsencommissie dienen uiterlijk op zaterdag 23 November 2019 om 17.00 uur te zijn afgerond, daar de prinsencommissie nadien verplichtingen heeft met het oog op het welslagen van het prinsenbal op die avond. (zie verder bij losprijs en eisen)

U dient er voor te zorgen dat alle activiteiten, door u ondernomen, ordelijk en menselijk verlopen, zonder vernielingen of geweld.

U dient door te geven aan de prinsencommissie:

• Uw naam, en de naam van de groep of vereniging namens wie u kaapt.
• Het adres waar de prinsencommissie u met uw kandidaat kan vinden.
• Het telefoonnummer waar de prinsencommissie u kan bereiken.
• De naam van degene die u heeft gekaapt en waarvan u denkt dat hij de nieuwe Prins van C.V. de Spruwwejagers wordt.

Verzorging

U dient uw kandidaat bijzonder goed te verzorgen!
Hij dient voorzien te worden van GOED eten (naar keuze van de kandidaat) en drinken (niet te veel alcohol). Hij moet goed onderdak krijgen waar het warm is, niet nat en zonder tocht (er mag op geen enkele wijze een gezondheids risico’s genomen worden). Indien u hem ook tijdens de nacht kaapt dient u voor goede slaapgelegenheid te zorgen.

Losprijs

De losprijs die door C.V. De Spruwwejagers is uitgeloofd is 33 liter bier welke worden geleverd in 100 flesjes. Op andere financiële eisen kan en mag de prinsencommissie niet ingaan i.v.m. financiële gevolgen voor de verenigingskas van C.V. De Spruwwejagers.

Eisen en tegeneisen

Ludieke eisen zijn uiteraard wel bespreekbaar/onderhandelbaar. Mocht de persoon die u gekaapt heeft echter niet de nieuwe Prins van C.V. De Spruwwejagers worden is noch de prinsencommissie noch C.V. de Spruwwejagers iets aan u verschuldigd. Echter, indien u niet de 58ste Prins van C.V. de Spruwwejagers heeft gekaapt dient u de tijdens de onderhandelingen gestelde tegeneisen uiteraard wel na te komen.

Vrijlating

U bent verplicht om na de onderhandelingen de door u gekaapte kandidaat “nieuwe Prins” aan de prinsencommissie over te dragen en een vrije aftocht te garanderen samen met de prinsencommissie.
Dit nadat de prinsencommissie schriftelijk heeft toegezegd aan de losprijs en ludieke eisen te zullen voldoen als de persoon die u gekaapt heeft ook werkelijk op zaterdag 23 november 2019 om elf minuten over elf (23:11 uur) bekend word gemaakt als 58ste Prins van C.V. de Spruwwejagers.

Na de aftocht van de Prins en de prinsencommissie dient u zich minimaal 1 uur te onthouden van alle kapingsactiviteiten.

Uitgesloten

Personen of groepen welke onderdeel uitmaken van C.V. de Spruwwejagers zijn volledig uitgesloten van het uitvoeren van kapingen.

Tot slot

C.V. de Spruwwejagers hoopt op sportieve en ludieke initiatieven. Bij het niet naleven van dit kapingsreglement worden alle onderhandelingen direct verbroken en kan een eventuele overhandiging van de losprijs uiteraard niet doorgaan.

Telefoonnummer prinsencommissie: ??????????

Wij wensen u veel succes, maar vooral veel plezier.
Namens de voorzitter van de prinsencommissie.

© 2020 C.V. de Spruwwejagers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.