Prinsen

Prinsen commissie van C.V. de Spruwwejagers

Contactpersoon:Robin Liebreks
Commissielid:Piet vd Einden
Commissielid:Harold Liebreks
Commissielid:Twan Meulendijks
Commissielid:Eric de Koning

Prinsenraojen van C.V. de Spruwwejagers

Prinsenroaje Deel 1 CV ‘De Spruwwejagers’

 

‘De Spruwwejagers zijn er klaar voor’

 

Mierlo – Het wordt weer eens tijd, na een jaar geen carnaval! De carnavalsvierders zijn wel weer toe aan enkele gezellige dagen feest vieren, proosten met elkaar en vooral elkaar weer ‘live’ te zien en te spreken. Zo ook de Mierlose carnavalsvereniging de Spruwwejagers. Zij zijn er helemaal klaar voor én hebben inmiddels in het geheim een gloednieuwe Prins weten te strikken.

 

Ongetwijfeld zal het anders zijn en waarschijnlijk ook weer even wennen maar toch kijken de Spruwwejagers en velen anderen vol enthousiasme uit naar het nieuwe carnavalsseizoen. Vooruitkijken en er het beste uithalen was de afgelopen periode moeilijk maar wel het enige wat men kon doen. Achter de schermen bij de Spruwwejagers kan er gelukkig weer volop vooruit worden gekeken en stelt men alles in het werk er weer het beste van te maken met het oog op het nieuwe seizoen 2021-2022.

 

Zo hebben ze afgelopen ledenvergadering de aanwezige Spruwwejagers kunnen trakteren op beschuit met muisjes ten teken dat de voorbereidingen achter de schermen volop in gang zijn gezet om de nieuwe Prins en Adjudant voor het carnavalsseizoen 2022 te kunnen installeren tijdens het Prinsenbal op zaterdag 20 november 2021. De grote vraag is alleen welk duo gaat het stokje overnemen van Prins Willem D’n Urste en zijn Adjudant Robin? Om daarachter te komen deze week de eerste twee van in totaal elf tips:

 

Tip 1: Hij is de eerste maar ook de laatste

Tip 2: Hij brengt anderen aan het twijfelen

 

Denkt u al te weten wie de opvolger van Prins Willem d’n Urste wordt en wilt u kans maken om dit jaar het prinsenroaje te winnen? Doe dan mee aan het prinsenroaje door een briefje in te vullen bij Sport & Eetcafé ‘De Weijer’ te Mierlo.

Kapingsreglement

Het kapen van een mogelijke Prinsenkandidaat van C.V. de Spruwwejagers is aan een aantal regels gebonden, dit om e.e.a. in goede banen te leiden en discussie’s en misverstanden te voorkomen.

Let op!

Kapingskandidaten zijn NIET verplicht om in te gaan op uw ontvoeringsplannen en mogen NIET onvrijwillig worden meegenomen, u dient dit te respecteren!

Tijdstip

Kapingen van vermoedelijke prinsen van C.V de Spruwwejagers zijn toegestaan vanaf vrijdag 19 November 2021, 08.00 uur.

Contact met C.V. de Spruwwejagers

Als u denkt de 60ste Prins van C.V. de Spruwwejagers te hebben gekaapt, dient u dit ten alle tijden te melden bij de prinsencommissie om de onderhandelingen op gang te brengen. Het juiste telefoonnummer vindt u onder aan dit regelement.

Contacten met de kapingscommissie kunnen pas plaats vinden op vrijdag 19 November 2021 vanaf 18.00 uur

Op eerdere kontaktpogingen zal niet worden ingegaan i.v.m. andere verplichtingen van de commissie leden, zoals werk.

De onderhandelingen over de 58 ste Prins van C.V. de Spruwwejagers, met de prinsencommissie dienen uiterlijk op zaterdag 20 November 2021 om 17.00 uur te zijn afgerond, daar de prinsencommissie nadien verplichtingen heeft met het oog op het welslagen van het prinsenbal op die avond. (zie verder bij losprijs en eisen)

U dient er voor te zorgen dat alle activiteiten, door u ondernomen, ordelijk en menselijk verlopen, zonder vernielingen of geweld.

U dient door te geven aan de prinsencommissie:

  •    Uw naam, en de naam van de groep of vereniging namens wie u kaapt.
    • Het adres waar de prinsencommissie u met uw kandidaat kan vinden.
    • Het telefoonnummer waar de prinsencommissie u kan bereiken.
    • De naam van degene die u heeft gekaapt en waarvan u denkt dat hij de nieuwe Prins van C.V. de Spruwwejagers wordt.

 

1:Hij is de eerste maar ook de laatste
 
2:Hij brengt anderen aan het twijfelen
 
3:
 
4:
 
5:
 
6:
 
7:
 
8:
 
9:
 
10:
 
11:
 

© 2020 C.V. de Spruwwejagers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.