Club 111

Club 111

Commissie Club 111 van C.V. de Spruwwejagers

Contactpersoon: Mark Sanders
Commissielid: Barend van Hoof

U kent ze wel, van die personen, die altijd en overal voorop willen staan. Maar er zijn er ook die vaak achter de schermen van het verenigingsleven actief zijn en die een belangrijk steentje bijdragen om het gehele carnavalsgebeuren draaiende te houden. Één zo’n groep die zelden of nooit op de voorgrond treedt, in de belangstelling staat of voor hun bijdrage een schouderklopje ontvangt, zijn de mensen van de Club 111. Carnavalsvereniging de Spruwwejagers is bijzonder blij over zo’n fantastische club te beschikken. Mensen die de Spruwwejagers een financiële ondersteuning geven, zodat links en rechts het één en ander geregeld kan worden en waaraan vooral de Mierlose ouderen veel plezier kunnen beleven. Sinds enige jaren maakt de Club 111 onderdeel uit van carnavalsvereniging de Spruwwejagers. Lid worden van de Club 111 doet men vooral omdat men de vereniging een warm hart toedraagt. Daarnaast toont men door het lidmaatschap aan waardering te hebben voor het vele werk van een carnavalsvereniging als die van de Spruwwejagers binnen een gemeenschap als Mierlo.

Club 111

Leden van de Club 111 doen jaarlijks een donatie van 50,50. De totale inkomsten van de Club 111 worden besteed aan activiteiten voor de Mierlose bevolking, zoals de bekende Spruwwezwets, de kindermiddag, de Ouderenavond, de prachtige Boerenbruiloft op carnavalsdinsdag en niet te vergeten een carnavalsmiddag voor de ouderen in Huize Bethanië. Activiteiten die gezamenlijk een pittige aanslag op de verenigingskas betekenen. Zonder de financiële steun van de Club 111 zou organisatie van genoemde evenementen en activiteiten dan ook tot de onmogelijkheden behoren. Het spreekt dan ook voor zich dat de Spruwwejagers alle leden van de Club 111 bijzonder erkentelijk is voor hun medewerking en hun lidmaatschap.

Om te tonen dat carnavalsvereniging de Spruwwejagers bijzonder blij is met ieder lid van de Club 111 heeft men een speciale onderscheiding voor de leden van Club 111. Bij aanmelding krijgt men hoogst persoonlijk door de Prins van de Spruwwejagers deze prachtige onderscheiding omgehangen. Voor elk volgend jaar dat men lid van de Club 111 is, krijgt men een zogenaamd jaarplaatje uitgereikt. Ook bestaat de mogelijkheid voor geïnteresseerde leden van de Club 111 om links of rechts zitting te nemen in één van de vele commissies van de Spruwwejagers, en zich zo nog meer betrokken te kunnen voelen bij de carnavalsvereniging, die door de loop der jaren zowel binnen als buiten de Mierlose dorpsgrenzen de waardering krijgt, welke het verdient.

Club111 11 Jaar

Lid worden? Dat kan! Graag zelfs, want dan kunnen de Spruwwejagers nog meer betekenen voor de Mierlose gemeenschap en kan men ook in de toekomst blijven genieten van al die prachtige interessante activiteiten. Aanmelden voor de Club 111 kan bij de Commissie Club 111, bestaande uit Barend van Hoof en Mark Sanders. Ook kunt u natuurlijk terecht bij één der leden van de Spruwwejagers. Zij staan u gaarne te woord, en waarderen het ten zeerste indien ook u uw steentje wilt bijdragen aan het carnavalsgebeuren binnen Mierlo. Dank aan eenieder die reeds lid is van de Club 111! Maar ook alvast dank aan iedereen die we binnenkort binnen onze Club 111 mogen verwelkomen!